Tractaments Podològics i ortopodològics a Barcelona

Tractaments Podològics i ortopodològics a Barcelona

El diagnòstic podològic es realitza mitjançant un ampli estudi en profunditat del peu i la seva relació amb la resta del cos tant en estàtica com en dinàmica (en repòs i en moviment).

Tots els tractaments ortopodològics que duem a terme són totalment personalitzats, tenint en compte les característiques morfològiques, funcionals i posturals de cada pacient.
Podòleg Barcelona

Quiropòdia

Tractament de les afeccions de la pell a nivell del peu: Durícies, micosis (fongs a la pell), a les ungles (onicomicosi), berrugues plantars, ungles clavades (onicocriptosis). I cures especialitzades per al complex de la pell i l'ungla.

Podòleg Barcelona

Les ortesis digitals de silicona són tractaments específics per a les alteracions digitals del peu. Es classifiquen en ortesis correctives, pal·liatives o substitutives.

Podòleg Barcelona

La diabetis és un trastorn sistèmic que es caracteritza per una hiperglucèmia. Els alts nivells de sucre en la sang provoquen danys en els vasos sanguinis (angiopatia) i en els nervis (neuropatia). En conseqüència, un major risc de sofrir ferides.

Podòleg Barcelona

Hi ha multitud de patologies neurològiques que donen lloc a diferents problemes als peus. Les afeccions neurològiques provoquen alteracions en la morfologia i funció del peu. Motiu pel qual és necessari una personalització dels tractaments.

Podòleg Barcelona

Un bon tractament ortopodològic ens permetrà optimitzar el rendiment esportiu i evitar possibles lesions i degeneracions a les quals comporti el gest esportiu a realitzar.

Podòleg Barcelona

El pas dels anys comporta una disminució de la mobilitat articular i de la quantitat de teixit adipós (grassa). Aquests dos factors fan que els problemes de suport al peu s'aguditzin, provocant lesions en la pell o dolors articulars (dureses, calls, inflamacions).

Podòleg Barcelona

En el treball els peus poden limitar el nostre rendiment. Un elevat percentatge de persones sofreixen dolors de peus, cames, genolls, malucs, esquena, o tenen sempre cansament, i l'origen del mal pot ser als peus.

Podòleg Barcelona

Des de molt tendra edat els peus seran els que suportaran tot el cos i dedicar-los l'atenció i la cura necessària en etapes primerenques ajudarà a un bon desenvolupament harmònic de totes les estructures.

UBICACIÓ i CONTACTE

C/ València 459, Entresol 3ª, Barcelona

Phone

93 488 34 32

Centre de Podologia a Barcelona
© 2002 - 2022 Orto's integral.

Política de privacitat